Betöltés...

Blog


Szerző: Dohány Lili
Publikálva: 2020-10-02
Esettanulmányok





Most érdemes csak igazán webshopot csináltatni!

Egy fizikai üzlet megnyitásához sok-sok elvárásnak eleget kell tenni, hogy megkapja az engedélyeket az üzemeltetéshez. Ugyanúgy rengeteg szabály vonatkozik az üzlet külső-belső  tényezőihez. Egy  online webáruház leegyszerűsíti ennek menetét és lényegesen lazább elvárási rendszerrel működik. 

Miért jó velünk dolgozni?

Egyénileg és kellő precizitással alakítjuk a megrendelő elképzeléseit a lehetőségekhez. Gyorsan és korrekten járunk el, mindig a vevő igényeit szem előtt tartva. 

Miért jó egy online áruház?

-    Egy fizikai üzlet megnyitásához sok-sok elvárásnak eleget kell tenni, hogy megkapja az engedélyeket az üzemeltetéshez. Ugyanúgy rengeteg szabály vonatkozik az üzlet külső-belső  tényezőihez. Egy  online webáruház leegyszerűsíti ennek menetét és lényegesen lazább elvárási rendszerrel működik. 
-    Míg fizikai üzletnél adottak a mennyiségek, webes felületen csak a szoftverek, tárhelyek és szerverek kapacitása okozhat ideiglenes határokat és lényegesen több terméket fel lehet tüntetni áttekinthetőbb, formában.
-    Olcsóbb fenttartási költségeket von maga után.
-    Kevés számítástechnikai ismerettel is roppant egyszerű kezelni a felületet. 
-    A vevők számára a nap bármely részében bárhol-bármikor elérhető pár kattintással. 
-    Ha már rendelkeznek fizikai üzlettel ez egy remek promóció. És lehetővé teszi a vásárlókör bővülését. 
-    Főleg a jelenlegi helyzetet nézve sokkal többen választják az otthonról vásárlási lehetőséget! Folyamatosan bővülő ügyfélkörünktől mindig pozitív visszajelzéseket kapunk. Probléma esetén csapatunk rendkívül nagy segítőkészséggel rekonstruálja az adott problémát.
 



Szerző: Dohány Lili

#Webshop #PlayShop #Covid #Online