Betöltés...

Blog


Szerző: Török Krisztián
Publikálva: 2021-02-06
Tech





Miért jobb egy saját, egyedi webshop?

Sok vállalkozás fizikális üzlethelyiségben végzi a tevékenységét és emellett üzemeltet online áruházat, de ma már az sem ritka, ha valaki csak az online térben hódít. Mik ennek az előnyei és miért jobb egy saját fejlesztésű, egyedi webshop?

Kezdve azza, hogy a járványhelyzet óta nagyon sok vállalkozás jött rá arra a tényre, hogy az "életbenmaradáshoz" bizony nélkülözhetetlen az informatika. A lehetőségek beszűkültek és teret kapott az online világ. A legtöbb ember így az interneten keresgél első körben, ha szeretne valami vásárolni, vagy érdeklődik valami iránt.

Egy jól felépített weboldal, vagy webshop pedig erre nyújthat megoldást. Mi most az utóbbival fogunk foglalkozni. 

Az interneten számtalan szolgáltató kínál olcsó és kedvező havi / éves díjszabású csomagokban kész webáruházakat. Jól hangzik, hogy a tulajdonosnak nem kell tennie semmit, csak megadni a megfelelő adatokat, feltölteni a termékeket és már mehet is az online értékesítés. 

Ez valóban kedvezhet kissebb vállalkozásoknak, akik mondjuk rendelkeznek egy fix ügyfélkörre és nem kívánnak gyarapodni. A választékban van 5-10 előre elkészített szép sablon és csak a logót kell kicsélni, meg persze a szövegblokkokat. A beállítások és a termékek feltöltése után pedig már kész is van.

De akkor miért akarna valaki egy egyedi fejlesztésű webáruházat?

Az egyedi fejleszésű webáruházak, amellett, hogy valóban az ügyfél igényei alapján készülnek egyediek és egyéniek számtalan előnnyel rendelkeznek:

 Egyrészt Önnek, csak egyszer kell kifizetnie a fejlesztési költséget, azután az éves díj (ami kimerül a domain és webtárhely költségében) eltörpül minden más bérelhető webáruház díja mellett. Másrészt úgy készítjük el a felületet, ahogyan Ön megálmodta. Oldala így páratlan lesz és valóban tükrözi majd cége arculatát és profizmusát. 

Azokat a modulokat fejlesztjük le, vagy integráljuk amire valóban szüksége van. Legyen szó az online fizetésről, vagy akár a szállítmányozásról, számlázásról. Nálunk nincs olyan hogy lehetetlen és Ön sincsen korlátozva abban, hogy fix előre legyártott modulok közül kelljen válogatnia, amik nagyon sok esetben nem felelnek meg mondjuk egy egyedi igénynek. 

Másrészt nem kell számolnia azzal, hogy a szolgáltató majd egyszer megszűnik, árat emel, vagy ami még rosszabb változtat valami a fejlesztésben, hiszen a forráskód és a webshop így az Ön kizárólagos tulajdona lesz. 

Mindemellet a  webáruház motorja a PlayShop egy teljes mértékben felhasználóbarát, modern és személyre szabható felület.

Plusz egy érv, hogy a profi keresőoptimalizálással (SEO) pedig Ön bőven felülkerekedhet versenytársain és sokkal előrébb kerül az olyan keresőkben, mint példul a Google. 

 

Amennyiben érdekli az e-kereskedelem és szeretne egy saját, egyedi webshopot keressen minket bizalommal!

 



Szerző: Török Krisztián

#Webshop #Fejlesztés #Egyedi