Betöltés...

Blog


Szerző: Playall Szerkesztő
Publikálva: 2020-10-02
Innováció





Teret adunk vállalkozásának az online világban! Ismerje meg a lehetőségeket

Nálunk nem csak egy profi weboldalt kap, mi ennél többet adunk! Ismerje meg a Playall nyújtotta lehetőségeket, hogy új, letisztult és modern weboldala mellett a vállalkozása is fellendüljön!

A Playall nyújtotta szolgáltatások szerteágazóak és gyakran az ügyfél sem tudja pontosan mit is szeretne. A cégek, vállalkozások online jelenléte viszont elkerülhetetlen ahhoz, hogy vállalkozása versenyképes maradjon. Azon vállalkozások, amelyek nem rendelkeznek weboldallal, számosítottan is kevesebb elérést kapnak. 

De vajon elég csak egy új weboldal?

Sok esetben már egy új weboldal is nagyon sokat dob egy cég életében az ismertség és ügyfelszerzés terén, azonban elengedhetetlen, hogy vállalkozása jelen legyen a közösségi-média felületeken is, mivel az emberek ezeket a platformokat használják elsődlegesen a kapcsolattartásra, napi szinten. 

Azt korábban már megírtuk, hogy mennyire fontos az első benyomás egy vállalkozás életében a közösségi-média felületein. 

 A közösségi hálózatok lehetővé teszik a jelenlegi és az új fogyasztók elérését, az üzenet hatékony terjesztését és a márkájának felépítését. A jó hír az, hogy függetlenül a kívánt közösségi platformtól - legyen az a Facebook, Twitter,  Instagram,  LinkedIn,  Pinterest vagy akár a Snapchat - a tervezési alapelvek a vállalkozás profiljától függetlenül azonosak.

Online jelenlét az összes felületen egyszerre?

Igen, lehetséges! Korszerű rendszereinknek hála a weboldalában integrált blog modul (olyan felület, mint ahol ezt a cikket is olvassa éppen) összekapcsolható minden számottevő közösségi-média felülettel.

Számos cégnek kezeljük az online felületét, cégprofiltól függetlenül. Így a rendszeresen előre elkészített közlemények és cikkek a cég saját weboldalán jelennek meg, ahol a rendszer a publikálás után egyszerre jeleníti azt meg az összes közösségi oldalon. 

A posztok kiemelésével pedig beállítható a jövendőbeli potenciális ügyfélkör is, akihez hirdetés formájában garantáltan eljuttathatja cégét, ezzel növelve az elérést és a potenciális ügyfélkört is!



Szerző: Playall Szerkesztő

#Közösségi média #Blog #Weboldal