Betöltés...

Blog


Szerző: Playall Szerkesztő
Publikálva: 2021-08-02
Innováció





Mitől valóban olyan egyediek a Playall Informatika megoldásai?

Nagyon sok webfejlesztő és informatikai cég szereti használni azt a szót, hogy „egyedi”. Viszont azt vettük észre, hogy nagyon sok cég az informatika világából nem igazán van tisztában ennek a szónak a jelentésével.

Egyedi weboldalnak nem az számít, ha egy WordPress vagy Joomla motor (értsd.: olyan weboldal szerkesztő, amely ingyenesen letölthető és csak pár kattintás szükséges a telepítéséhez) mögé feltöltünk egy előre elkészített templatet (érts.: szintén ingyenesen letölthető tucat weboldal mintasablon) és ezért a fél órás munkáért több százezer forintért, vagy akár fél millió forintért lehúzzuk a gyanútlan ügyfelet. Aki utána néhány év elteltével szembesül, hogy weboldala kísértetiesen hasonlít több más weboldalhoz.

Egyedinek az számít, ha az ügyfél igényét maximálisan megvizsgálva fejlesztünk egy sajátos és személyre szabott megoldást, ami valóban páratlan.

Sok cég keres meg minket azzal, hogy szolgáltatásai vagy termékei specifikusak, de valamiért egyedi igényeiket (például.: egy asztalosnak árajánlat kalkulátor, vagy egy ügyvédi iroda időpontfoglaló rendszere) eddig egy cég sem tudta teljesíteni, azzal a kibúvóval, hogy „erre nincsen megoldás”.

Megoldás pedig mindig van, csak nem egy ingyenes weboldalkészítőben.

A Playall Informatika PlayAdmin felülete egy teljesen ügyfélbarát, vállalkozásspecifikus tartalomszerkesztő és a megrendelőnek az kerül bele, amire szüksége van. Bármilyen egyedi igény esetén pedig kiegészítjük azokkal saját feljesztésű modulokkal, komponensekkel, amire az ügyfélnek szüksége van vállalkozása gördülékeny üzletmenetéhez.

Saját fejlesztésű adminisztrációs felületünk mögé pedig olyan egyedi webdesign kerül, ami valóban reprezentálja az adott cég arculatát, világát és azt, hogy mivel foglalkozik - mely valóban páratlan.

Árajánlataink és az üzemeltetési költség pedig minden esetben egyedileg kerül meghatározásra és mindig a legkedvezőbb kalkulációt ajánljuk ügyfeleinknek.  



Szerző: Playall Szerkesztő

#Adminisztráció #Weboldalak #PlayAdmin