Betöltés...

Blog


Szerző: Playall Szerkesztő
Publikálva: 2020-10-02
Innováció





Költöztesse irodáját a felhőbe!

A jelenlegi járványügyi helyzet rávilágított minket arra, hogy mennyire hatékonyan tud az működni a gyakorlatban, amitől eddig féltünk, vagy csak elviekben beszéltünk róla. Igen! A digitalizációról és a home office hatékonyságáról lesz most szó!

Az vállalkozások jelentős része rákényszerült arra, hogy kihasználja a digitalizációban rejlő lehetőségeket. A  Gartner kutatásaiból kiderül,  hogy a HR-vezetők 91%-a állítja azt, hogy cége már átállt a koronavírus miatt a tömeges távmunkára, ám a technológia és infrastruktúra hiánya igencsak sok problémát okoz számukra. Ez nem is csoda, miután 54%-uk nyilatkozta azt, hogy a hatékony otthoni munkavégzés legnagyobb hátránya, hogy nincsen biztosítva a technológia háttér. 

A szolgáltatások ennek ellenére adottak, csak rossz helyen vagy nem megfelelő infrastruktúrával és tudással kerültek bevezetésre.

Megfelelő háttérrel ugyanakkor IT beruházások nélkül is adott a lehetőség

Képzeljük el azt, hogy a tér és idő fogalma teljesen új értelmet nyer. Munkacsoportok tudnak hatékonyan úgy dolgozni együtt , hogy közben fizikailag teljesen mindegy az, hogy honnan és hogy mikor történik a munkavégzés. 

Az adattárolás legtöbb esetben még ma is egy adott fizikai adathordozón történik és a dokumentumok ide-oda passzolgatásával, e-mailek  tömeges pingpong "játékával" ez valóban ijesztőnek tűnhet. 

Képzeljük el azt, hogy virtuális irodákban, pusztán az internet segítségével, webalkalmazások használatával a fizikai tényezőktől függetlenül férünk hozzá minden dokumentumhoz, tudjuk azokat akár egyszerre szerkeszteni és elérjük kollégáinkat is akár videókonferencián vagy chatszobákban.

Munkacsoportokat hozhatunk létre, akár az irodai szobák, megfelelő jogosultsági szinten mégis mindenki láthat akár mindent is egyidejűleg. 

Egy ilyen rendszer egyáltalán nem költséges. Nincs szükség IT csapat felállítására, vagy drága szerverek vásárlására és üzemeltetésére, mivel az elérést külső szolgáltató is biztosíthatja, ahogyan tesszük azt mi is. 

Egyénileg kalkulált szolgáltatáscsomagban az Ön cége vagy vállalkozása csak azt fizeti egy adott havidíjban, amire szüksge van, így akár integrált egyedi megoldásokkal is olcsón férhet hozzá elképesztően sok lehetőséghez. 

Nem kell félni attól, hogy bármiféle szaktudás nélkül ne tudná használni rendszereinket. Digitális tananyagokkal és bemutatókkal egyszerűen értetjük meg a lényeges dolgok használatát, csak azt amire Önnek szüksége van munkája elvégzéséhez. 

Kérjen ajánlatot még ma a Playall-tól és szerezzen előnyt versenytársaihoz képest! Jelentős időt és pénzt takaríthat meg. A hatékonyság pedig növekedhet, beruházások nélkül!



Szerző: Playall Szerkesztő

#Iroda #Home office #Digitalizáció #Átállás