Betöltés...

Blog


Szerző: Playall Szerkesztő
Publikálva: 2020-10-16
Innováció





A Playall saját tartalomszolgáltató rendszerrel debütált

Korábbi Amazon alapú rendszereinket továbbgondolva saját tartalomszolgáltató rendszert vezettünk be. A Playall CDN a weboldalak, webalkalmazások, webshopok média tartalmait (képek, videók) és egyéb dokumentumok (zip, pdf stb.) hivatott tárolni és villámgyorsan előhívni. 

A Playall CDN rendszer költséghatékonyabb mint például az Azure vagy az Amazon AWS, emellett kimagasló szintű szolgáltatás.  A weboldalak, webshopok, webalkalkalmazások és más webes felületek üzemeltetőinek fontosak a költséghatékony megoldások. Egy nagyobb rendszer esetében nincs olyan webhoszing szolgáltatás, amely elegendő lenne a háttéradatbázis és a médiaelemek tárolására és egyidejű kiszolgálására. 

A Playall CDN szolgáltatás adattárolása nem befolyásolja a webtárhely méretét, ugyanakkor képes akár több terrabájtnyi kép, videó és egyéb internetes felületről elérhető tartalom tárolására és villámgyors kiszolgálására. Tartalomszolgáltató szervereink adatforgalma nem korlátozott, míg a webtárhelyek és tárhelykonfigurációk korlátozva lehetnek. 

Árajánlatért, illetve további információkért keressen minket bizalommal!

 

 



Szerző: Playall Szerkesztő

#CDN #Média #Tartalom