Betöltés...

Blog


Szerző: Playall Szerkesztő
Publikálva: 2020-10-02
Esettanulmányok





Ön sem tudja kit válasszon szakmai partnereként? Segítünk!

Sajnos azt vettünk észre, hogy az informatikai és média piac szereplői eléggé megnehezítik a potenciális ügyfelek dolgát, amikor a választásra esik a sor. Ennek az oka,  hogy az ügyfél - így talán Ön is - könnyen elveszhet az ajánlatokban és felesleges információkban.

Nem mindegy kit választunk!

Legyen szó akár az informatikáról, akár a médiáról egy felelős cégvezetőnek nagyon sok mindent kell mérlegelnie, amikor partnert választ. A cégeknek sincsen egyszerű dolguk, mivel az ügyfelek bizalmának elnyerése egy külön "tudomány". 

Viszont bármely szakmában fontos az, hogy értsük az ügyfél igényét és közérthetően ismertessük vele a lehetőségeit.  Mivel az ügyfél nem szakmabeli, nem szakember így nem is biztos, hogy tudja, mit is akar? Ezt sajnos sok cég jóhiszeműen kihasználja. 

Az nem  kérdés, hogy a digitalizációval lépést kell tartania minden cégnek

De vajon a piac is fel van erre készülve?

Rengeteg helyen érthetetlen szolgáltatások leírása után úgy kezelik az ügyfelet (így Önt is), mintha ugyan úgy tisztában lenne a dolgokkal. Mi tudjuk, hogy ez nincs így, ebből adódóan úgy fogjuk Önnek elmesélni mire számíthat, hogy az teljesen tiszta és érthető legyen, mindamellett látványos. Ezt az első beszélgetéstől kezdve tartjuk mindaddig, amíg a projekt fejlesztése a végéhez nem ér és utána is Ön mellett állunk!

Ezzel szemben mi azt valljuk, hogy minden ügyfélre egyedi és egyéni igényt kell fordítani.  Éppen ezért egyénileg kezelünk minden projektet és minden ajánlatot  egyénileg adunk az Ön cégére  / vállalkozására szabva. 

Az ügyfelek elégedettségét és stratégiánk hatékonyságát pedig folyamatos felméréseink igazoják. Bízunk benne, hogy Önt is jövőbeli partnereink között tudhatjuk!

 



Szerző: Playall Szerkesztő

#Playall #Partner #Cég #Informatika