Betöltés...

Blog


Szerző: Somogyi Bettina
Publikálva: 2020-10-25
Esettanulmányok





Az LMGL is a Playallt választotta

Az LMGL Invest Pénzügyi Zrt. is a Playall Informatikát választotta vadonatúj weboldalának fejlesztésére. Az LMGL INVEST Pénzügyi Zrt. 2011-ben alakult pénzügyi vállalkozás. Tulajdonosa egy tőkeerős magyar cégcsoport nagyvállalata, amely szilárd anyagi háttérrel támogatja munkánkat.

A cég korábbi weboldala egy Joomla alapú régi oldal volt, mely nem támogatta a reszponzív megjelenést, azaz nem is volt megfelelően optimalizálva mobilos megjelenésre. Továbbá folyamatos probléma volt az elavult webmotor feltörésére irányuló kísérletek. 

A weboldal egyrészről kapott egy teljesen új letisztult design felületet, melyen az ügyfelek sokkal egyszerűbben igazodnak el. A felhasználóbarát weboldal tartalma folyamatosan újul, így szükségessé vált egy tartalomkezelő motor is. Az elavult és tucat Wordpress és Joomla megoldás heyett egy személyreszabott PlayAdmin adminisztrációs rendszert is integráltunk. 

A PlayAdmin lényege, hogy cégekre és vállalkozásokra szabottan kínál teljeskörű adminisztrációs felületet. Ennek integrációja tartalkalmaz egy egydei dokemtumtár megoldást, egy teljeskörű tartalomszerkesztőt és egy statisztikai rendszert is. 

"Új megoldásunknak köszönhetően a PlayAdmin felületen egyszerű az online adminisztráció a személyre szabott megoldásoknak köszönhetően és egyáltatlán nincs szükség informatikai szaktudásra sem. A tartalmat akár mint egy "online word" úgy tudják szerkeszteni. Az ingyenes és tömeg tartalomszerkesztő motorok helyett szükségessé vált egy innovatív és biztonságos, de ugyanakkor felhasználóbarát adminisztrációs rendszer az összetettebb webfelületek és webalkamazások számára. Így született meg a teljesen igényre szabható PlayAdmin"- mondta el Török Krisztián a Playall Informatika ügyvezető igazgatója. 

A weboldal már megtekinthető lmgl.hu webfelületén.

 

 



Szerző: Somogyi Bettina

#LMGL Invest #PlayAdmin #Török Krisztián